Acasă Actualitate Conducerea PSD Dumbrăvița a fost trasă pe linie moartă. Pentru Simonis, candidatul...

Conducerea PSD Dumbrăvița a fost trasă pe linie moartă. Pentru Simonis, candidatul partidului la funcția de primar al comunei este Alina Sperlea

DISTRIBUIȚI

Nu s-au putut elibera de oamenii de afaceri locali, din cauza lor au pierdut alegerile precedente, spune Alfred Simonis, liderul PSD Timiș despre membrii rebeli ai filialei de la Dumbrăvița. A dat jos conducerea existentă, a instalat alta provizorie și a decis și cine e candidatul partidului la funcția de primar, anume Alina Sperlea. În ceea ce îl privește, situația din filială a fost clarificată, acum conducerea impusă de Simonis urmează să decidă soarta membrilor care au trecut cu susținerea de partea candidatului de la PNL, Cristian Rusu.

Aproape toată filiala locală a PSD Dumbrăvița și-a anunțat susținerea pentru candidatul propus de PNL la funcția de primar al comunei bogate de lângă Timișoara. Un fapt cu totul deosebit, motivat de grupul condus de fostul primar Victor Malac prin faptul că persoana propusă pentru a candida la proximele alegeri locale din partea social-democraților a fost impusă de la ”județ”, fără consultarea filialei, de către Alfred Simonis. ”Adversarii” au fost trași pe linie moartă, conducerea demisă în bloc, așa că acum nu se mai știe cine și ce mai e acolo.

Aceasta nu și pentru Simonis, pentru el situația e clară, ex-ii sunt doar simpli membri, există o nouă conducere, iar Alina Sperlea e candidatul la funcția de primar. Cea din urmă ar urma să decidă și soarta rebelilor.

”Mi-am propus să nu fiu malițios ci pozitiv, să ne gândim la construcție la PSD. Eu am tranșat situația. Cei care au condus organizația nu mai ocupă acele posturi, organizația a fost dizolvată, avem un nou președinte și vicepreședinți, am anunțat că Alina Sperlea va fi candidatul PSD pentru primar la Dumbrăvița”, a spus Simonis.

El a precizat și de ce a decis să dea cu mătura în filială, impunând o garnitură nouă.

”Discuția a fost să se elibereze de acei oameni de afaceri din cauza cărora au pierdut precedentele alegeri, acesta este motivul. Ei au spus că nu pot face acest lucru, dar, până la urmă au văzut că în PSD nu dictează oamenii de afaceri”, a mai spus Simonis.

Ce se va întâmpla cu cei care au întors armele?

”PSD Dumbrăvița, organizație coordonată de Alina Sperlea, va decide ce se va întâmpla cu ei”, a încheiat liderul PSD Timiș subiectul.

 

Comentarii

comentarii