Acasă Actualitate Conferinţe despre bunăstarea emoțională a angajatului, la „Săptămâna PSI în companii”, la...

Conferinţe despre bunăstarea emoțională a angajatului, la „Săptămâna PSI în companii”, la Iulius Town

DISTRIBUIȚI

Ce aștepți de la o relație apropiată? Câtă încredere investești într-o relaţie și ce faci atunci când apar neînțelegeri sau dezechilibre? Cum te porţi față de șefi sau colegi? Răspunsurile la aceste întrebări şi la multe alte preocupări legate de conflictele în relații și „jocurile psihologice” de la locul de muncă le puteţi afla la conferinţele din cadrul „Săptămânii PSI în companii”, de la Iulius Town, săptămâna viitoare. Accesul este gratuit, în baza unei înscrieri în prealabil.

United Business Center (UBC), componenta office a ansamblului mixt Iulius Town, continuă seria evenimentelor dedicate celor care lucrează în clădirile de birouri, cu o nouă conferinţă care să le facă mintea mai clară și inima mai ușoară. „Săptămâna PSI în companii” va avea loc în perioada 18 – 24 martie 2024, la Iulius Congress Hall şi este organizată de Editura Trei și UBC, în parteneriat cu librăriile Cărturești. Evenimentul este un răspuns la preocuparea constantă a angajatorilor cu privire la starea de bine a angajaților. Accesul este gratuit, în baza unei înscrieri în prealabil aici.

Ce-ai vrea să-ți ofere partenerul de cuplu sau cum ai vrea să te trateze cel mai bun coleg de la serviciu? Câtă încredere investești în astfel de legături și ce faci când apar neînțelegeri sau dezechilibre în aceste relații? Dar față de șefi și alți colegi, cum te porți? Tinzi să fii defensiv sau îți place să intri în jocuri de putere? Despre nevoia de conectare, utilitatea conflictelor în relații și „jocurile psihologice” de la locul de muncă veți putea afla mai multe de la specialiști în psihoterapie și coaching.

 Marți, 19 martie, de la ora 17:30, Ancuța Coman-Boldișteanu, psihoterapeut şi trainer, va vorbi despre nevoia de conectare. Printre subiectele abordate se numără: cum se manifestă nevoia de conectare la vârsta copilăriei versus la vârsta adultă; cum ne deconectăm sau care este diferența dintre o conectare sănătoasă și una nesănătoasă. Ancuța Coman-Boldișteanu face parte din echipa de formare din cadrul Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus și este autoarea cărții „Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta”, publicată la Editura Trei.

 Despre „jocurile psihologice” la locul de muncă şi dinamica ascunsă din spatele cuvintelor va vorbi, miercuri, 20 martie, de la ora 17:30, psihoterapeutul Alexandra Marițescu. Ce comunicăm de fapt în plan psihologic, emoțional, atunci când la nivel social vorbim despre deadline-uri, task-uri, obiective, oportunități de dezvoltare ? Cum putem trece de la jocurile psihologice la crearea unui mediu de lucru care stimulează curiozitatea, procesul de învățare și dezvoltare într-un mod mai autentic? Alexandra Marițescu are o experiență de peste 12 ani în recrutare, consultanță și traininguri şi aduce pregătirea de psihoterapeut în domeniul organizațional ca o resursă în îmbunătățirea dinamicilor de grup și pentru crearea unui mediu de lucru umanizat.

Tema de joi, 21 martie, ora 17:30, este „oportunitatea conflictului în relații”. Cristian Boldișteanu, psiholog, trainer și coach, va aborda subiecte precum: rolul emoțiilor în conflict și cum ne pot ajuta sau sabota; cum parcurgem drumul de la blocaj la lucrul împreună atunci când apare un conflict în relații; cum atingem maturitatea emoțională în gestionarea conflictelor la locul de muncă și în viața personală. Cristian Boldișteanu lucrează cu echipe multidisciplinare internaționale, manageri și antreprenori şi susţine traininguri pe teme legate de sănătate emoțională, comunicare şi leadership pentru organizații.

Comentarii

comentarii