Acasă Eveniment Conflicte la centrul de carantină de la Nădab. Pacienții au blocat un...

Conflicte la centrul de carantină de la Nădab. Pacienții au blocat un echipaj de pompieri, care au venit să preia un bolnav de coronavirus. Au intervenit jandarmii și mascații

705
DISTRIBUIȚI

O situație periculoasă se desfășoară în aceste momente la Nădab, unde se află centrul de carantină într-o clădire ce aparține Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad.

Pacienții care se află în carantină acolo sunt nemulțumiți de condițiile de acolo  și au început să facă scandal, ajungând chiar să blocheze un echipaj de pompieri. Dată fiind situația creată, bărbatul din Arad care ar fi trebuit preluat și transportat la spitalul Victor Babeș din Timișoara, nu poate fi extras de acolo.

Conform specialarad.ro, efective ale jandarmilor și mascaților se îndreaptă către Nădab pentru a calma situația. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și prefectul Aradului, Gheorghe Stoian.

Reprezentanții Prefecturii Arad, citați de aradon.ro spun că, de fapt, nu au existat incidente la centrul de carantină, însă “au existat câteva persoane care au refuzat să intre în carantină, motivând că nu au probleme de sănătate. Din această cauza s-a solicitat de către DSP sprijinul Poliției. Nu au existat incidente. Persoana depistată pozitiv a fost preluată de un echipaj specializat ISU, fiind transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara”.

Comentarii

comentarii