Acasă Actualitate Conservatorii au învins… Evidenţa populaţiei

Conservatorii au învins… Evidenţa populaţiei

DISTRIBUIȚI

La Lugoj,
Filiala din Lugoj a Partidului Conservator a organizat, timp de patru zile, la baza sportivă „Intelman” din cartieul lugojean Cotu Mic, prima ediţie a Cupei „Conservatorul” la minifotbal. Competiţia a reunit la start opt formaţii: PC tineret, PC seniori, Evidenţa populaţiei, Sindicatul „Forum” din Primăria Lugoj, Cartierul Cotu Mic, PSD, Poliţia şi Jandarmeria.
După meciuri viu disputate în aer liber, în ultima zi a turneului, din cauza ploii, cele două finale s-au desfăşurat la Sala de Sport „Lavinia Miloşovici”.
În meciul pentru locurile 3-4, Sindicatului „Forum” a dispus, cu 6-2, de reprezentativa Jandarmeriei, iar în finala turneului, PC seniori s-a impus, cu 2-0, în faţa formaţiei Evidenţa populaţiei.
Printre spectatorii care au urmărit cele două finale s-au aflat preşedinta PC Timiş, Maria Grapini, deputatul PSD Sorin Stragea, subprefectul Călin Dobra, precum şi conducerea organizaţiei locale a PC, în frunte cu preşedinta Rodica Cimponeriu.
Formaţiile clasate pe primele trei locuri – PC seniori, Evidenţa populaţiei şi Sindicatul „Forum” – au fost răsplătite cu diplome, cupe, premii în bani, dar şi cu câte un set de 12 tricouri.

Comentarii

comentarii