Acasă Administraţie Consiliul Județean Timiș mai pierde un ales

Consiliul Județean Timiș mai pierde un ales

1183
DISTRIBUIȚI

Structura noului Consiliu Județean Timiș se schimbă din nou. Nu din punct de vedere politic, ci ca și membri componenți, după ce unul dintre aleșii liberali a fost numit secretar de stat.

Ciprian Bogdan părăsește Consiliul Județean Timiș la scurt timp după ce a fost ales de popor să reprezinte interesele acestuia, din partea Partidului Național Liberal. Plenul CJT a constatat și aprobat încetarea mandatului lui Bogdan, după ce acesta a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății și și-a înaintat demisia din post.

”Având în vedere Adresa nr. 25129/07.12.2020 prin care domnul Bogdan Ciprian a înaintat demisia renunțând la mandatul de consilier județean deținut în cadrul Consiliul Județean Timiș, – Se constată încetarea de drept a mandatului de consilier județean a domnului Bogdan Ciprian începând cu data demisiei”, se spune

Cea care îi va lua locul în miniparlamentul județean este Sorina Ciurlea.

Schimbările legate de componența CJT, cel puțin din punct de vedere al liberalilor, nu se vor opri, probabil, aici. Vă reamintim că Alin Popoviciu nu mai beneficiază de sprijinul politic al liberalilor, el fiind dat afară și din partid, iar, în mod normal, acesta ar trebui să părăsească postul primit la alegerile locale. Totuși, dacă acesta contestă procedura el rămâne pe post până la definitivarea procedurii, iar aceasta poate dura destul de mult timp, justiția românească funcționând cu o viteză scăzută.

Comentarii

comentarii