Acasă Actualitate Construcția căminului pentru seniori din Giroc are nevoie de sprijin financiar! Cum...

Construcția căminului pentru seniori din Giroc are nevoie de sprijin financiar! Cum puteți contribui?

1070
DISTRIBUIȚI

Construcția căminului pentru persoane în vârstă din Giroc înaintează bine (foto, sâmbătă 24 octombrie), deși este pandemie, dar până la finalizare mai e mult de lucrat și în continuare este nevoie de sprijin financiar, indiferent de unde ar veni.

Amintim că AFAR – Asociația Femeilor Antreprenor din România cu sediul la Timișoara – și Fundația “Speranța pentru voi“ au lansat invitația către bănățeni de participare la o manifestare cultural – caritabilă care s-ar fi desfășurat, sâmbătă 24 octombrie, în față Centrului pentru persoane în vârstă, aflat în construcție, în comună Giroc, județul Timiș.

Din păcate, evenimentul a fost amânat, din cauza pandemiei COVID19, care s-a agravat.

”Noile condiții ne obligă să anulăm evenimentul. Noi am pregătit și o expoziție cu obiecte de artă pe care acum le vom oferi la o licitație online! Dacă veți dori să licitați, vă rugăm să intrați și pe pagină AFAR, dar puteți licita și pe facebook.

Cine va face donație va primi un cadou-surpriză din partea fundației!”, este mesajul AFAR.

Donații se pot face în contul Fundației Speranță Pentru voi: RO07PIR133701729417001000 Sucursala Mărăști Timișoara.

Prețul de pornire pentru tablourile efectuate manual din licheni, mușchi și plante naturale stabilizate începe de la 500 lei.

În prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș, în 31 ianuarie 2020, pe terenul situat în comuna Giroc – vis-a-vis cu Abația Catolică, în prezența autorităților locale, județene, în frunte cu primarul din Giroc, Ionel Toma.

Lucrările de construcției a căminului destinat vârstnicilor au fost sfințite de ÎPSS Ioan.

Proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare.

Comentarii

comentarii