Acasă Cultura Contesa Maritza, spectacolul organizat de Opera Națională Timișoara în Parcul Rozelor

Contesa Maritza, spectacolul organizat de Opera Națională Timișoara în Parcul Rozelor

DISTRIBUIȚI

Opera Națională Timișoara va organiza spectacolul de operetă în două acte Contesa Maritza, în 28 august, de la ora 20.30, pe scena teatrului de vară din Parcul Rozelor. Intrarea este liberă, respectând prevederile privind normele sanitare impuse. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului de Operă și Operetă în aer liber 2021.

Având în vedere propunerile formulate în cadrul ședinței de lucru organizate în data de 13.06.2021 la nivelul Președinției României precum și analiza factorilor de risc privind managementul situației de urgență generată de virusul SARS-CoV-2, pe teritoriul României la data de 24.06.2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat următoarele prevederi:

1. obligativitatea purtării măștii de protecție la evenimentele organizate în aer liber

2. participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.) 

Comentarii

comentarii