Acasă Actualitate Continuă amendarea celor care nu respectă legea în zona pietonală

Continuă amendarea celor care nu respectă legea în zona pietonală

489
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au oferit amenzi în zona pietonală și în săptămâna 21-25 aprilie. Îmbrăcați atât în civil, cât și în uniformă, aceștia au fost atenți, în mod special, la persoanele care abandonează resturi, care circulă cu mijloace nepermise sau care parchează autovehicule în spațiile interzise.

În cazul celor care aruncă resturi alimentare și nealimentare pe domeniul public – ambalaje, chiștoace de țigări, peturi, coji de semințe – s-a constatat scăderea numărului de cazuri. În ultima săptămână, acestora le-au fost aplicate doar 29 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi între 500 și 1000 de lei.

În ceea ce privește oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona pietonală, polițiștii locali au dat 107 amenzi, cu valoare între 290 și 725 de lei. Patru sancțiuni au primit și persoane care circulau cu trotinete, skateboard-uri, role sau alte mijloace de locomoție. Poliția Locală Timișoara recomandă cetățenilor să evite să arunce resturi pe jos, dar și să nu pătrundă cu autovehiculele în zona pietonală sau să circule cu biciclete, trotinete sau skateboard-uri pe unde este interzis.

Comentarii

comentarii