Acasă Actualitate Coronavirus, confirmat la un magazin Dedeman din Banat! Angajații, băgați în carantină

Coronavirus, confirmat la un magazin Dedeman din Banat! Angajații, băgați în carantină

DISTRIBUIȚI
dedeman 1 1

Coronavirusul a fost confirmat și la Dedeman. Ca măsură de prevenție, angajații au fost băgați în carantină. Coproprietarul lanțului de magazine Dedeman vine cu declarații privind starea actuală. România este tot mai afectată de epidemie. În curând se va declara stare de urgență.

Până în prezent, s-au confirmat 35 de cazuri de coronavirus în România, iar epidemia nu se oprește aici. Tot mai multe persoane sunt afectate de virusul ucigaș.

De asemenea și un angajat al Dedeman a fost diagnosticat cu coronavirus. Coproprietarul lanțului Dedeman Dragoș Paval a declarat că s-au luat măsuri de prevenire și că toți cei care au interacționat cu persoana în cauză au fost puși în carantină.

„Din păcate, unul dintre colegii noștri care lucrează la magazinul Reșița a fost diagnosticat cu coronavirus. Am luat toate măsurile care se impun în această situație, colaborând cu autoritățile responsabile. Toți colegii care au avut contact cu persoana în cauză sunt plasați în carantină, iar conform unui grafic facem dezinfecții periodice. Împreună cu autoritățile monitorizăm situația și vom face orice este necesar pentru a menține situația sub control”, a declarat pentru Economica.net Dragoș Paval.

Magazinul Dedeman din Reșița este deschis publicului.

Comentarii

comentarii