Acasă Eveniment Crimă din gelozie. Un șofer ar fi intrat intenţionat în TIR, după...

Crimă din gelozie. Un șofer ar fi intrat intenţionat în TIR, după ce ar fi aflat că iubita vrea să se despartă de el

DISTRIBUIȚI

O ipoteză şocantă se conturează în cazul accidentului din Bihor în urma căruia o tânără mamă de 25 de ani şi-a pierdut viaţa! Femeia a murit după ce maşina condusă de iubitul ei a intrat frontal într-un TIR. Bărbatul şi copilul lor în vârstă de doar 2 ani au fost grav răniţi. Anchetatorii cred acum că ar fi fost vorba despre o crimă din gelozie.

Imediat după accident, cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar, inițial, anchetatorii de acolo au încadrat aceastî speță la ucidere din culpă. Însă, pe măsură ce investigațiile au progresat, procurorii au schimbat încadrarea în omor și tentativă de omor. Dosarul a fost mutat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, iar această schimbare vine după ce procurorii au stat de vorbă cu mai mulți apropiați ai tinerei în vârstă de 25 de ani care și-a pierdut viața în urma acestui accident.

Aceștia le-a spus anchetatorilor că femeia le-ar fi trimis mai multe mesaje în ziua accidentului, în care le-ar fi spus că plănuiește să se despartă de bărbatul în vârstă de 48 de ani.

Așadar, conform surselor Observator, principala bănuială a anchetatorilor este că individul ar fi cauzat în mod intenționat accidentul. Mai precis, pe data de 12 iulie, tânăra de 25 de ani a mers la casa bărbatului pentru a-și lua mai multe bunuri, dar și copilul în vârstă de 2 ani.

Inițial, plănuia să plece cu autobuzul în Arad, însă bărbatul a convins-o să meargă împreună cu el cu mașina, pentru un ultim drum împreună. Câteva ore mai târziu a avut loc accidentul. La acel moment, bărbatul de 48 de ani avea permisul de conducere anulat. Acesta făcuse în trecut inclusiv închisoare, tot pentru abateri de la regimul rutier. El nu a putut fi până acum audiat de procurori, din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului. Se află în continuare în spital, însă anchetatorii speră, totuși, că vor putea să îl audieze săptămâna viitoare.

Comentarii

comentarii