Acasă Politica Cristian Moș, vicepreședintele USR al CJ Timiș: ”Filiala USR Timiș nu mă...

Cristian Moș, vicepreședintele USR al CJ Timiș: ”Filiala USR Timiș nu mă mai reprezintă. Dominic Fritz a ales să joace murdar”

DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, vicepreședintele USR al CJ Timiș și fost președinte USR Timiș, a decis să nu mai susțină ” proiectul politic numit USR”. Într-un comunicat trimis presei, Moș condamnă alianța electorală făcută de Dominic Fritz cu Ludovic Orban și Traian Băsescu, „unii dintre dinozaurii din cauza cărora am intrat în politică noi, ceilalți.”

”Au apărut mai multe știri, în presa locală, legate de declarațiile mele dintr-un grup intern USR Timiș și nu vreau să las loc de speculații.
Mai jos, regăsiți poziția mea oficială în acest moment:

În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, de membru fondator al USR Timiș, fost președinte al filialei județene și fost membru în Biroul Național USR, consider că este momentul potrivit să anunț că mă aflu în imposibilitatea de a susține acest proiect.

Filiala USR Timiș nu mă mai reprezintă. 

Astăzi, această organizație nu mai este decât un instrument de manevră nu doar pentru Dominic Firtz, ci mai nou și pentru Alin Nica. 

ADN-ul USR nu mai există – a devenit oficial un partid „toți la fel”.

Astăzi, Fritz se ține de mână cu Ludovic Orban și Băsescu, unii dintre dinozaurii din cauza cărora am intrat în politică noi, ceilalți.

În 2021, am crezut sincer că Dominic Fritz poate duce mai departe misiunea noastră, că el poate crește filiala USR Timiș și că înțelege de ce e important să ai în spate o filială județeană puternică, chiar dacă tot ce îți dorești e Primăria Timișoara.

Mă întreb oare câți primari o să mai aibă USR  în Timiș după alegerile din 9 iunie?
Sau mai bine hai să ne întrebăm câte filiale locale active mai avem în județ azi?
Ce s-a ales de toată munca noastră de construcție din 2016 până în 2021? 

Incapabil să aibă încredere în forța noastră ca echipă, Dominic Fritz a ales să joace murdar, să facă pacturi cu cele mai îndoielnice personaje din peisajul politic local, să se comporte exact ca un politician de rit vechi.

Nimeni nu vorbește despre cum timp de 3 ani și pânâ acum 3 săptămâni, ordinul de partid era: „Atacați-l pe Alin Nica!”, cel care sabota activitatea lui Fritz la orice pas. Iar acum, brusc, trebuie să aplaudăm când Nica spune că „simte că s-a întors acasă, lângă noi în USR”.

Aceasta nu este politica pe care eu vreau s-o fac. 

Eu sunt tot cel din 2016 – cel care a fondat USR Timiș cu mare încredere, pus pe treabă și care crede sincer că doar cu oameni muncitori și corecți se pot obține rezultate.
Iar rezultatele sunt singurele care contează în fața celor care ne oferă încrederea lor – cetățenii. 

Voi continua munca mea de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, dar și parcursul politic așa cum consider că este corect față de cei care mi-au dat votul de încredere.

Mai am putere de muncă și chef de treabă. 

Mergem înainte cu oameni buni și încredere că putem să construim pe baze sănătoase, fără compromisuri”, spune Cristian Moș.

Comentarii

comentarii