Acasă Actualitate Cristina Boba și Teodor Matiș, doi profesioniști în echipa lui Nicolae Trifan,...

Cristina Boba și Teodor Matiș, doi profesioniști în echipa lui Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a prezentat-o pe Cristina Boba, cel de-al doilea candidat pentru Consiliul Local Sânmihaiu Român din partea PNL.

Nicolae Trifan a explicat:

“Cristina nu a mai făcut politică până acum și a decis să se alăture echipei mele din dorința de a ajuta comunitatea, nemulțumită fiind de dezinteresul arătat de actuala conducere a primăriei. Poate vă întrebați de ce ne-a ales pe noi. Ei bine, în urma interacțiunilor directe avute, Cristina a descoperit oameni cu viziune, implicați și interesați să pună umărul pentru a construi o comună cât mai prosperă. Așa că echipa PNL este cea în care s-a regăsit”.

Cristina s-a mutat de mai bine de zece ani în comuna Sânmihaiu Român, iar acum se simte ca acasă.

“Cristina este educatoare la grădinița din Sânmihaiu Român, meserie pe care a ales-o din dragoste pentru copii, iar copiii din comuna noastră merită mult mai multe, Cristina fiind dornică să contribuie pentru a le asigura o lume mai bună”, a mai spus Trifan.

“Îl susțin pe Nicolae Trifan pentru Primăria Sânmihaiu Român!”, este mesajul Cristinei Boba.

Teodor Matiș este un alt membru al echipei de profesioniști din cadrul echipei lui Nicolae Trifan, candidat la Primăria Sânmihaiu Român.

Matiș are o experiență administrativă și politică bogată: șase mandate de consilier local, fost candidat pentru funcția de primar în anul 2012 din partea PNL și fost viceprimar de succes. De asemenea, este un om gospodar și foarte implicat!

“Acum, Teodor Matiș a revenit printre liberali, este alături de echipa câștigătoare, lucru care nu poate decât să mă îmbucure!  Îi mulțumesc lui Teodor Matiș, reprezentantul unei comunități importante din comuna Sânmihaiu Român, pentru susținerea acordată! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul lui Nicolae Trifan.

.

.

.

.

Comentarii

comentarii