Acasă Eveniment Căruţele, nelipsite în Timişoara

Căruţele, nelipsite în Timişoara

DISTRIBUIȚI

Căruţele continuă să fie nelipsite de pe străzile Timişoarei, chiar dacă legea interzice circulaţia atelajelor prin oraşul de pe Bega, cu excepţia unor trasee clar delimitate. Potrivit HCL 251/2002, se interzice circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală pe şosele fără aviz din partea Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Timişoara, nerespectarea acestui act normativ atrăgând după sine sancţiuni de 300 lei. Prevederile legale nu par să-i sperie pe cei ce-şi câştigă existenţa din adunatul de fier vechi sau transportul de moloz la rampele clandestine de gunoi.
Poliţiştii comunitari au amendat, zilele trecute, mai mulţi căruţaşi prinşi pe şoselele Timişoarei, de la începutul anului fiind sancţionate peste 70 de persoane prinse cu hăţurile în mâini.
“S. Daniel, de 18 ani, din Sânmihaiu Român, a fost sancţionat pentru că a circulat cu căruţa pe str.
Polonă fără a deţine aviz. I. Romeo, de 27 de ani, cu domiciliul în Timişoara, a fost şi el sancţionat după ce a fost depistat cu căruţa pe str. Electronicii.
L. Daniel, de 32 de ani, tot din Timişoara a fost surprins cu căruţa pe str. Muzicescu, iar L. Dorin, de 29 de ani, pe str. Martir C-tin Radu”, spune Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.

Comentarii

comentarii