Acasă Actualitate Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, donații către Clinica de Oncologie și Spitalul de...

Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, donații către Clinica de Oncologie și Spitalul de copii Bega

318
DISTRIBUIȚI

La Parohia Timişoara Elisabetin sau Piaţa Crucii, cum este cunoscută în cartier, credincioşii, împreună cu preoţii slujitori, alături de personalul auxiliar, angajat sau voluntar, dar şi cu tineri din parohie, au organizat o colectă de bunuri de folosinţă sanitară.

Este vorba de prosoape de material textil sau hârtie, detergenţi, săpunuri solide şi lichide, şerveţele umede sau de hârtie, produse de folos igienic de durată îndelungată sau de unică folosinţă. 

Acestea au fost dăruite, cu suflet şi din suflet, unităţilor medicale din apropierea bisericii amintite.

Actul caritabil a fost împlinit prin colaborare cu Spitalul de copii Bega, prin intermediul prof. Dr. Liviu Pop şi prof. dr. Ioana Ciuca şi preotului misionar al spitalului, Silviu Damşe şi respectiv cu Clinica de Oncologie de pe strada Victor Babeş, prin intermediul dr. Ioana Pârvulescu şi preotului misionar al spitalului, Olivian Crişan.

Distribuirea şi transportul bunurilor donate s-au făcut cu sprijinul Fundaţiei Filantropia a Arhiepiscopiei Timişoarei, cu binecuvântarea înaltpreasfinţitului părinte mitropolit, Ioan, cu doar câteva zile înainte de praznicul Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul celor aflaţi în lipsuri de tot felul.

Comentarii

comentarii