Acas─â Administra┼úie Cu draga pe Bega…!

Cu draga pe Bega…!

589
DISTRIBUIȚI

├Än Timi╚Öoara, aval de podul Dragalina de pe canalul Bega, angaja╚Ťii Sistemului Hidrotehnic Bega din cadrul Sistemului de Gospod─ârire a Apelor Timi╚Ö ABAB, au folosit draga pentru a ├«nl─âtura mai multe obstacole lemnoase din albie.

Dac─â p├ón─â acum opera╚Ťiunea se desf─â╚Öura cu dificultate, fiind necesar─â at├ót abilitatea c├ót ╚Öi for╚Ťa fizic─â a angaja╚Ťilor, cu ajutorul acestui utilaj totul s-a desf─â╚Öurat mult mai u╚Öor ╚Öi mai eficient, ├«ntr-un timp mult mai scurt.

Draga multifunc╚Ťional─â este echipat─â cu diverse dispozitive de lucru specifice domeniului de activitate: bra╚Ť ╚Öi cup─â excavator, cositoare hidraulic─â, mulcer (toc─âtor de resturi vegetale).

Aceast─â drag─â multifunc╚Ťional─â a fost achizi╚Ťionat─â prin proiectul ÔÇťRepararea infrastructurii de naviga╚Ťie a canalului BegaÔÇŁ, finan╚Ťat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalier─â Rom├ónia-Serbia, prin care nodul hidrotehnic de la S├ónmihaiu Rom├ón este reabilitat. Acest proiect este ├«n derulare.

 

Comentarii

comentarii