Acasă Economic Cum fură Kaufland cu prețurile de la raft

Cum fură Kaufland cu prețurile de la raft

2769
DISTRIBUIȚI

Nu este pentru prima dată când un supermarket este depistat că afișează un preț la raft, iar la casa de marcat este altul, pentru același produs. De cele multe ori prețul la casă este mai mare decât cel afișat, iar clientul este păcălit.

Așa a pățit și un arădean, joi seara după ora 18:00, la magazinul Kaufland din cartierul arădean Vlaicu, unde a fost încasat cu un preț mult mai mare decât cel afișat la raft. Este vorba de prețul pe kg la un sortiment de carne care afișat la raft era 24,99 RON/kg, iar ajungând la casă prețul a sărit la 33,99 RON/kg. Norocul cetățeanului a fost că acesta a sesizat greșeala și astfel a reușit să „smulgă” un preț mai bun decât cel afișat la raft.

Acesta a postat apoi pe facebook pățania lui.

„Aventuri Kauflandiene:

Merg să cumpăr niște carne, se uită vânzătoarea de 2 ori la preț (24,99), întreb și eu dacă atâta costă, zice că ,,Da!”, iar la casă sunt incasat cu 33,99 lei/kg.

Furăciune de 16,6 lei dintr-un foc!

Fac tam-tam, șefa de magazin a fost foarte amabilă, și-a cerut scuze, bla-bla, DAR am spus că nu plec de acolo mulțumit, până ce nu greșesc în FAVOAREA MEA, nu a magazinului!

Așa că am căzut de acord să ,,se greșească” și să fiu încasat cu 18,9 lei/ kg pt carnea cu 24,9 lei/kg.”

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii