Acasă Actualitate Cum reușește Adrian Pășcuță să ajute gratis familiile monoparentale din Timișoara?

Cum reușește Adrian Pășcuță să ajute gratis familiile monoparentale din Timișoara?

1192
DISTRIBUIȚI

Vrei să înveți cum să faci față provocărilor pe care le implică viața de părinte singur în așa fel încât copilul tău să se dezvolte frumos și echilibrat?

Adrian Pășcuță este cadru didactic la Universitatea de Vest din Timișoara are trei copii și are studii postuniversitare și doctorale în domeniul sociologiei. Înainte de vârsta de 30 de ani a fost consilier local în Timișoara, iar până la 40 de ani a mai fost ales de două ori ca membru al Consiliului Județean Timiș.

“2016 pot spune că a fost unul din momentele cruciale din viața mea – fosta mea soție a ales alt drum și eu am rămas singur cu copiii.
A urmat o perioadă critică, atât pentru mine cât și pentru copii. Am citit enorm de mult, m-am informat și am urmat cursuri elaborate de profesori de la universități prestigioase. Am pus în practică tot ce am considerat util și am reușit să depășesc momentele cele mai dificile. În perioada de după divorț am interacționat cu o mulțime de părinți singuri și am fost surprins să văd mulțimea de greșeli pe care aceștia o comiteau involuntar. Cursurile și cărțile m-au ajutat să văd mai bine și propriile mele greșeli. În final, toată această experiență teoretică și practică a mai determinat o schimbare. Am renunțat la vechile mele business-uri (comerț și construcții) și m-am dedicat educației parentale”, povestește Pășcuță.

Prin urmare el a decis să vină în ajutorul părinților singuri și să îi ajute.

“Am creat în acest sens o mulțime de articole pe care le împărtășesc cu voi pe facebook prin pagina de Parenting by Adrian Pășcuță și în grupul dedicat familiilor monoparentale – părinți singuri, pe blogul adrianpascuta.ro și prin intermediul conferințelor și cursurilor pe care le organizez”, mai explică Pășcuță.

Așadar Adrian Pășcuță îi invită pe părinții singuri să se înscrie gratuit la cursurile pe care el le predă pentru a veni astfel în ajutorul familiilor monoparentale din Timișoara.

De ce să te înscrii la acest curs?

Vei afla care sunt principalele probleme ale familiilor monoparentale și riscurile care planează asupra copiilor.

Vei învăța cum să îți arăți iubirea în așa fel încât copilul tău să nu se îndoiască nici o clipă că este iubit și să treacă mai ușor peste faptul că părinții lui s-au despărțit.

Vei afla care sunt cele mai importante reguli ale familiilor eficiente și cum funcționează ele în cazul familiilor monoparentale.

Vei primi informații despre rolul mamei și rolul tatălui și cum poate fi suplinită lipsa unuia din părinți.

Vei afla de ce după divorț, de cele mai multe ori, unul din părinți dispare și ce poți face în acest sens. Detalii la: http://adrianpascuta.ro/curs_familii_monoparentale.html.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii