Acasă Actualitate Curățenie ”cu forța”

Curățenie ”cu forța”

483
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița și operatorul de salubritate local au igienizat de urgență apartamentul unei reșițence, a cărei locuință devenise focar de infecție

De mai multă vreme, Asociaţia de proprietari nr. 131 din Reșița se confruntă cu o situație cumva inedită: un apartament al Blocului 6 de pe Aleea Roman, din cartierul Lunca Bârzavei, a devenit un posbil focar de infecție, după ce proprietara lui l-a umplut cu deșeuri menajere.
În aceste condiții – dacă nu-ţi faci tu curat vine primăria și-ți face – după numeroase sesizări și un material în presă, Primăria Municipiului Reşiţa a dispus, joi, convocarea unei comisii în vederea găsirii unei soluţii pentru igienizarea acestui apartament. Comisia, condusă de secretarul municipiului Lucian Bucur, s-a întâlnit cu preşedintele asociaţiei de proprietari şi administratorul blocului şi s-a stabilit intervenţia de urgenţă. Personal din cadrul Serviciului Public-Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local şi al operatorului de salubritate – SC Supercom SA – au intervenit pentru colectarea şi ridicarea deşeurilor din locuinţă, în prezenţa reprezentanţilor Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu şi ai Poliţiei Locale. Totodată, Direcţia de Asistenţă Socială va efectua o anchetă socială proprietarei apartamentului, în vederea acordării unui ajutor de urgenţă.

Comentarii

comentarii