Acasă Economic Dan Bedros şi-a anunţat retragerea din Alcatel-Lucent

Dan Bedros şi-a anunţat retragerea din Alcatel-Lucent

609
DISTRIBUIȚI

Timişoreanul Dan Bedros, preşedintele Alcatel-Lucent Europa de Sud-Est, şi-a anunţat, vineri, retragerea din această funcţie.  Dan Bedros a declarat că şi-a anunţat retragerea din companie printr-o scrisoare transmisă angajaţilor, pentru că, după 18 ani în companie, devenise un "robot".
"Mă pensionez formal, dar voi rămâne tot în domeniul telecomunicaţiilor. Voi activa ori în cadrul altei companii, ori voi construi o altă companie. După atâţia ani, la un moment dat devii robot şi simţi nevoia să faci altceva", a declarat Bedros.
El a mai declarat că nu se va retrage complet din domeniul telecomunicaţiilor, ci va continua să activeze fie în altă companie, fie îşi va constitui propria companie. În scrisoarea adresată angajaţilor Dan Bedros le-a mulţumit pentru colaborarea excelentă pe care au avut-o şi le-a promis "că se vor întâlni în curând".
Conform unui anunţ făcut vineri de Alcatel-Lucent, în funcţia ocupată până în prezent de Dan Bedros va veni, de la 1 iulie, Raoul Ros, preşedintele Alcatel-Lucent Vietnam. Bedros a coordonat activitatea filialelor Alcatel-Lucent din Bulgaria, Grecia, Cipru, Albania, Macedonia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Hertegovina, Croaţia, Republica Moldova şi Slovenia. Alcatel-Lucent este prezentă în România din 1991 şi are aproximativ 1.600 de angajaţi, majoritatea la Timişoara, unde compania deţine un centru de dezvoltare şi cercetare.

Comentarii

comentarii