Acasă Actualitate Daniel Stamatovici, directorul AIT, vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite, la...

Daniel Stamatovici, directorul AIT, vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite, la invitația ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu

DISTRIBUIȚI

La invitația ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, Daniel Stamatovici, face parte din delegația Guvernului României care efectuează o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite.

Din delegație fac parte: ministrul transportuilor, Sorin Grindeanu, ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, ministrul economiei, energiei și mediului antreprenorial, Virgil Popescu și premierul României, Nicolae Ciucă, care conduce delegația.

Daniel Stamatovici va participa la discuții oficiale referitoare la posibilitățile de deschidere a unei colaborări cu UAE, privind dezvoltarea zonei cargo a aeroportului, astfel încât acesta să-și maximizeze importanța internațională.

Aeroportul Timișoara are o localizare strategică și cu avantaje majore, capacități operaționale importante și o infrastructură care permite realizarea unui centru logistic intermodal de mari dimensiuni, pentru operațiuni de transport marfă.

Comentarii

comentarii