Acasă Politica De la Timişoara, Ludovic Orban le transmite liberalilor: ”Oricine votează cu PSD,...

De la Timişoara, Ludovic Orban le transmite liberalilor: ”Oricine votează cu PSD, trebuie exclus din PNL”

811
DISTRIBUIȚI

Aflat vineri la Timişoara, preşedintele PNL Ludovic Orban, le-a transmis liberalilor un mesaj categoric: „Oricine votează cu PSD, trebuie dat afară din PNL, clar, fără niciun fel de nuanţe, indiferent cum îl cheamă pe acel om. Cine votează împotriva unei decizii a PNL, cu PSD sau oricine acceptă din partea PSD orice fel de poziţie, cine are contracte cu reprezentanţii PSD, nu are ce să caute în PNL”, a spus Ludovic Orban.

Presa a ridicat problema fostului preşedinte PNL Lugoj, care a cerut să se transfere în organizaţia Timişoara, iar Orban a clarificat: „Odată ce un membru al PNL s-a transferat într-o organizaţie locală, el îşi desfăşoară activitatea în cadrul organizaţiei locale şi din punct de vedere statutar nu mai are dreptul să ocupe o poziţie de consilier local în altă localitate”.

Nicolae Robu a lămurit că „domnul Ambruş (de la Lugoj, n.r.) a solicitat un transfer la Organizaţia Timişoara a PNL pentru că locuieşte în Dumbrăviţa şi este mai prezent în Timişoara decât în Lugoj, în ultima vreme. Solicitarea sa va trece prin organizaţia locală, apoi validare în BPJ şi transfer la Timişoara. Nu s-a discutat sancţionarea lui. (…). Mai întâi se discută transferul său şi nu mai este temei de excludere din Organizaţia Lugoj. dacă s-a mutat în Timişoara, va trebui să renunţe la mandatul de consilier local Lugoj”.

Comentarii

comentarii