Acasă Actualitate De Valentine’s Day, povestea dragostei se scrie la Shopping City Timișoara

De Valentine’s Day, povestea dragostei se scrie la Shopping City Timișoara

619
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă iubirea nu durează doar 24 de ore, de Valentine’s Day fiecare minut al zilei este o adevărată sărbătoare la Shopping City Timișoara. De când se deschid ușile centrului comercial și până târziu în noapte, îndrăgostiții vor descoperi o serie lungă de activități și surprize numai bune de savurat în doi.

Astfel, toți vizitatorii mall-ului sunt invitați să facă un pas mai aproape spre dragoste și să păstreze pentru totdeauna o amintire cu cele mai iubite persoane din viața lor. Fie că este vorba despre sufletul pereche, părinți, copii sau gașca de prieteni, toți cei care iubesc trebuie să treacă pe la foto cornerul din Shopping City Timișoara și să își facă cel puțin un selfie.

Cum iubirea trebuie împărtășită și la propriu, dar și la figurat, în intervalul 16:00 – 20:00, incinta centrului comercial va fi împânzită cu baloane în formă de inimă, pentru toți romanticii.

Iar cuplurile care vor să petreacă în stil sportiv, dar și cu multă relaxare de final, sunt invitate la Smartfit 3, unde vor găsi tot ce și-ar putea dori pentru o seară de răsfăț la: piscină, saună și jacuzzi!

Și, cum se spune că dragostea trece prin stomac, restaurantul La Trattoria a pregătit două variante de meniuri speciale pentru La serata degli innamorati. Atmosfera va fi întreținută de DJ Stafie și Remus Novac, așa că doritorii nu trebuie să își mai facă griji pentru nimic. (totuși nu ar strica să facă rezervare, la numărul de telefon 0742.252.222)

Fotografii, baloane vesele, relaxare, mâncare și muzică bună. De ce mai este nevoie pentru o seară de neuitat? De un film, desigur! Singura sală T IMAX din Timișoara va  găzdui proiecția a două dintre cele mai iubite filme de box office din ultimele luni: Aquaman și Cum să-ți dresezi dragonul 3.

Mai multe detalii despre eveniment și activități pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii