Acasă Politica Deputatul Ion Tabugan – candidat la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin

Deputatul Ion Tabugan – candidat la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin

413
DISTRIBUIȚI

Preşedintele UNPR Caraş-Severin, deputatul Ion Tabugan, şi-a anunţat joi, la Reşiţa, candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Potrivit liderului progresist, candidatura sa e susţinută şi de PDL, dar pentru moment nu există din partea democrat-liberalilor o poziție oficială în acest sens. Tabugan a precizat că, în baza protocolului semnat, PDL îl va susţine pentru această funcţie, el fiind cel mai bine clasat în sondajele de opinie. La rîndul său, UNPR va susţine candidaturile PDL la funcţiile de primar în şase din cele opt oraşe şi municipii din judeţ. UNPR va depune liste complete de candidaţi pentru consiliile locale şi cel judeţean.

Ion Tabugan a intrat în parlament din partea PNL, deşi nici un sondaj efectuat în urmă cu patru ani nu-i dădea cîştig de cauză. La consiliul judeţean, preşedintele UNPR se va confrunta cu Sorin Frunzăverde, proaspăt vicepreşedinte al PNL.

În Caraș-Severin, UNPR a reușit să impună un subprefect.     Preşedintele UNPR Caraş-Severin, deputatul Ion Tabugan, care a susținut o conferință împreună cu președintele organizației reșițene, Adorian Solomonesc, a declarat presei că este încrezător în şansele sale de succes, iar experienţa dobândită în colegiul de deputat o poate transfera la nivelul întregului judeţ. "Am sprijinit primarul PDL din Moldova Nouă, pe Ion Chisăliţă, să înfiinţeze 1.000 de locuri de muncă la firma de automotive Delphi.

Sunt un om serios, muncitor, care face mai mult decât vorbeşte. Cred că e timpul pentru schimbare, e timpul să facem mai mult pentru bănăţeni decât s-a făcut în ultimii 20 de ani. Am alături de mine oameni serioşi, prim-vicepreşedintele Adorian Solomonesc este, deja pot să spun acest lucru, primarul localităţii Rusca Montană.

De aceea, ne propunem să obţinem cel puţin zece funcţii de primar", a spus Ion Tabugan. Liderul progresist a mai afirmat că s-a săturat ca aceleași figuri politice să guverneze în Caraș-Severin timp de 20 de ani. La 1 mai, UNPR aniversează doi ani de la înfiinţare şi reprezintă o forţă pe scena politică.

Preşedintele Ion Tabugan spune că organizaţia judeţeană Caraş-Severin are 72 de organizaţii şi peste 5.000 de membrii în tot judeţul.

Comentarii

comentarii