Acasă Politica Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu şi 15 primari din colegiul său au trecut...

Deputatul PDL Gheorghe Ciobanu şi 15 primari din colegiul său au trecut la PSD

370
DISTRIBUIȚI

„Semnale avem foarte multe. Nu oricine va putea să vină la USL, pentru că plasa are ochiurile foarte mici”, a declarat Victor Ponta, joi, la Timişoara

Victor Ponta, preşedintele PSD la nivel naţional, a venit într-o vizită fulger la Timişoara. Unul din motivele venirii sale aici a fost intrarea deputatului PDL Gheorghe Ciobanu în PSD.

Deputatul, până mai ieri portocaliu, şi-a dat demisia din PDL şi a trecut la PSD împreună cu 15 primari din colegiul său. „Am venit la Timişoara să-i urez bun venit deputatului Ciobanu alături de noi. Senatorul Ilie Sîrbu este coordonatorul campaniei PSD, alături de colegii liberali, responsabil pentru Caraş-Severin, Timiş şi Arad. Alături de domnul Ciobanu au venit în echipa PSD un număr de 15 primari. Sperăm să câştigăm cât mai multe voturi în cele trei judeţe şi să avem o prezenţă din ce în ce mai puternică în aceste judeţe, care în 2008 au fost cu prepondernţă portocalii”, a spus Victor Ponta la Timişoara.

 

„Am purtat discuţiile cu PSD mandatat de primarii din colegiul meu”

Gheorghe Ciobanu a spus că a venit în PSD mandatat fiind să poarte discuţii cu Ponta de primarii din colegiul său. „Proiectele mele au fost constante, declaraţiile mele la fel. Am trecut la PSD pentru că am încredere în Victor Ponta. Am purtat discuţiile cu PSD mandatat de primarii din colegiul meu. Victor Ponta m-a convins să vin alături de dânsul în procesul de reformă al clasei politice. Nu am avut discuţii cu liberalii, cu nici o persoană de la PSD. Doar cu Victor Ponta. Primarii m-au mandatat să port astfel de discuţii”, a spus Gheorghe Ciobanu.

„Fac apel la parlamentarii puterii să nu stea în bănci”

Semnale mai sunt de oameni care vor să părăsească barca portocalie. „Semnale avem foarte multe. Nu oricine va putea să vină la USL, pentru că plasa are ochiurile foarte mici. Au şansa de a face ceea ce-i bine pentru electoratul lor votând moţiunea de cenzură pe care o depunem pe data de 17. Este împotriva interesului oricărui cetăţean să fie de acord că acest guvern vrea să înstrăineze tot ce mai are. Este împotriva interesului oricărui alegător să dai 700 de milioane unor primari şi preşedinţi de consilii judeţene să mai candideze la tine. Momentul moţiunii de cenzură este important. Fac apel la parlamentarii puterii să nu stea în bănci. Să stai în bănci, să n-ai curaj să te ridici şi să nu îţi exprimi votul este cea mai mare laşitate”, a spus Ponta la Timişoara. Preşedintele PSD a mai rostit încă o dată numele candidaţilor USL la Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş – „Nicolae Robu şi Titu Bojin”.
 

Comentarii

comentarii