Acasă Eveniment Deținut de la Penitenciarul Timișoara mort în timp ce făcea curat în...

Deținut de la Penitenciarul Timișoara mort în timp ce făcea curat în Cimitirul din Calea Șagului

DISTRIBUIȚI

Un deținut din cadrul Penitenciarului Timișoara a murit, vineri, în Cimitirul din Calea Șagului. Bărbatul efectua lucrări de curățenie pentru societatea Primăriei Timișoara,  Horticultura SA., deși nu există public vreun contract între Primăria Timișoara și Horticultura pentru preluarea administrării cimitirului și nici vreun ordin de începere a vreunei lucrări.

Imediat după ce a servit masa, i-a venit rău. Supraveghetorii au chemat SMURD-ul, medicii au aplicat toate metodele de resuscitare, dar trupul omului nu a mai reacționat.

Deținutul a decedat în urma unui infarct. Avea 50 de ani și executa o pedeapsă cu închisoare de un an și șapte luni, pentru conducerea mașini sub influenta băuturilor alcoolice.

“El desfășura acțiuni lucrative. Era la un punct de lucru și a acuzat stare de rău după masa de prânz. A venit SMURD-ul, dar omul nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. A făcut stop cardiorespirator. Acum a fost dus la IML pentru autopsie”, a explicat Ramona Bană, purtător de cuvânt al Penitenciarului Timișoara.

Polițistii au deschis o ancheta pentru a afla împrejurările în care a murit deținutul.

Comentarii

comentarii