Acasă Administraţie Din Asia, Robu denunţă o conspiraţie pesedistă

Din Asia, Robu denunţă o conspiraţie pesedistă

DISTRIBUIȚI

robu majoritati

Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi preşedintele PNL Timiş, se află într-o vizită de lucru în Singapore. Din Asia, edilul îi acuză pe foştii parteneri de la PSD că ar încerca să formeze noi majorităţi în Consiliul Local Timişoara şi în Consiliul Judeţean Timiş.

Consecinţa directă ar fi schimbarea din funcţii a viceprimarului liberal Dan Diaconu şi a vicepreşedintelui CJ Timiş Marian Vasile.

Robu susţine că a mişcările de trupe în consiliul local provin dintr-o nemulţumire a unor persoane care „nu mai pot căpuşă societăţile primăriei, nu mai pot influenţă licitaţiile, nu mai pot pune mâna pe terenuri, pe clădiri”. Primarul dă exemplu sediul PSD, pe care social-democraţii ar fi vrut să-l cumpere cu 100.000 de euro, deşi a fost evaluat la 700.000 de euro.

Primarul Nicolae Robu transmite că, în cazul în care viceprimarul Dan Diaconu va fi schimbat, va lua toate atribuţiile semnificative ale viceprimarilor, precum şi a dreptului lor la semnătură pe tot ce e important. Mai mult, edilul ameninţă cu plângeri la Procuratură, Poliţie, DNA în cazul în care Consiliul Local Timişoara va încerca să impună măsuri abuzive.

În final, Robu le transmite un mesaj direct aleşilor locali, încheiat cu o întrebare retorică: „Stimaţi colegi de la PNŢCD şi PP-DD, aveţi de optat între o posibilă victorie de moment – extrem de sterilă, însă – şi o construcţie solidă şi fertilă, una aducătoare cu sine şi a mult doritei clarificări şi coagulări ideologice, măcar acum, în al 25-lea an de la Revoluţie (m-am adresat şi PP-DD-lui pt că eu consider că ce a mai rămas din PP-DD reprezintă aripa sa de dreapta, stânga fiind deja de mult absorbită de PSD). Cu PSD nu ne-a ieşit bine nici PNL-ului, nici PDL-ului, nici PP-DD-ului devenit decimat şi, judecând lucrurile mai profund, nici PNŢCD-ului. Nu ne-a ajuns?!

Vezi şi: Preşedintele PSD Timişoara, răspuns dur pentru primarul Robu

Comentarii

comentarii