Acasă Actualitate Directorul CET Arad a fost demis pentru că nu a respectat hotărârile...

Directorul CET Arad a fost demis pentru că nu a respectat hotărârile Consiliului Local

818
DISTRIBUIȚI

Cornel SecianschiDirectorul CET Arad, Cornel Secianschi, a fost demis din funcţie, luni, deoarece a încălcat prevederi ale contractului de mandat şi hotărâri ale Consiliului Local, în subordinea căreia se afla centrala electro-termică.
Conform unui comunicat de presă al Primăriei Arad, Secianschi a fost demis în şedinţa Consiliului de Administraţie al SC CET, care s-a desfăşurat luni.
"Consiliul de Adminstraţie al SC CET Lignit SA a decis în unanimitate revocarea din funcţia de director general al SC CET Lignit SA Arad a lui Secianschi Ioan Cornel. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că domnul Seceanschi a încălcat prevederi ale contractului de mandat, a actului constitutiv al societăţii şi a hotărârilor CLM Arad“, se menţionează în comunicatul Primăriei Arad.
Cornel Secianschi nu a fost informat oficial despre demiterea din funcţie şi bănuieşte că a fost înlocuit deoarece nu ar fi fost de acord cu o lucrare de modernizare, în valoare de 2,5 milioane de euro, aprobată de Consiliul Local Arad.
"Aştept să mi se spună motivele reale ale demiterii mele din funcţie. Bănuiesc că ar fi vorba despre o lucrare de modernizare în cadrul CET Hidrocarburi, în valoare de 2,5 milioane de euro, cu care nu am fost de acord. Îmi asum răspunderea pentru mandatul de până acum. Eu cred că este vorba despre neregulile de la acea lucrare de modernizare, dar aştept să mi se spună motivul“, a declarat Secianschi, care a fost numit în funcţie în anul 2008.
Conducerea societăţii i-a fost delegată lui Moise Pavel, care a ocupat funcţia de inginer-şef în cadrul societăţii.
SC CET Arad a apărut în aprilie 2002, în urma reorganizării Termoelectrica, care a avut ca efect trecerea centralei de termoficare în subordinea autorităţilor locale. În urma fuzionării cu SC Arterm, în anul 2004, CET a preluat întreaga activitate de producţie, transport şi distribuţie a energiei termice, fiind singurul operator de termoficare din Arad. SC CET asigură servicii de termoficare în Arad, respectiv apă caldă menajeră şi căldură, atât consumatorilor casnici, cât şi persoanelor juridice.
Sursa: NewsIn
 

Comentarii

comentarii