Acasă Eveniment Doi ”agricultori” prinși în flagrant în timp ce cultivau… cannabis –...

Doi ”agricultori” prinși în flagrant în timp ce cultivau… cannabis – Foto

1334
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict doi bărbați în timp ce plantau plante de cannabis. Acesția au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ieri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au depistat în flagrant delict  doi bărbați, de 46 și 56 de ani, din Lipova, în timp ce plantau 34 de fire de cannabis în extravilanul localității Tîrnova. Beniamin şi Aurelian Cocan au mai avut o plantaţie, în extravilanul localităţii Zăbalţ, unde au cultivat 126 de fire de cannabis.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile bărbaților, au fost găsite alte 17 fire de cannabis aflate în ghivece, ce urmau să fie plantate, 1.005 grame masă vegetală uscată de cannabis și 323 de recipiente utilizate pentru cultură și soluții pentru întreținerea acestora. În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Comentarii

comentarii