Acasă Eveniment Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi într-un canal din municipiul Arad

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi într-un canal din municipiul Arad

428
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi care lucrau, sâmbătă, în interiorul unui canal de pe o stradă din municipiul Arad au fost găsiţi morţi, iar primele ipoteze ale anchetatorilor sunt că decesul a survenit în urma unei intoxicaţii cu gaze.
Cei doi bărbaţi, cu vârste între 40 şi 50 de ani, care încă nu au fost identificaţi, au coborât în interiorul unui canal de pe strada Şiriei, unde efectuau lucrări de reparaţii la reţeaua de apă. La locul incidentului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a efectuat operaţiuni de resuscitare a celor doi bărbaţi, însă aceştia nu au mai putu fi salvaţi.
Conform primelor informaţii prezentate de anchetatori, cei doi bărbaţi, care nu sunt din Arad, ar fi decedat din cauza unei intoxicări cu gaze, fiind găsiţi căzuţi în apa din canal, care era de aproximativ 50 de centimetri.
„Cauzele care au dus la decesul celor doi bărbaţi vor fi cunoscute după efectuarea necropsiei. Cercetările în acest caz sunt continuate pentru stabilirea identităţii celor doi bărbaţi şi pentru stabilirea cauzelor care au dus la decesul celor doi“, a precizat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.
Bărbaţii au fost găsiţi de un bărbat care trecea prin zonă şi care a solicitat ajutorul autorităţilor sunând la numărul de urgenţă 112.
Trupurile celor doi bărbaţi au fost scoase din canal de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
În acest caz a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, pentru a a se verifica dacă bărbaţii erau angajaţi ai unei firme care se ocupă cu remedierea avariilor la reţelele de apă şi dacă este vorba de un accident de muncă.
 

Comentarii

comentarii