Acasă Actualitate Doi candidaţi la şefia PSD Lugoj

Doi candidaţi la şefia PSD Lugoj

364
DISTRIBUIȚI

• Bătălia se va da între primarul Francisc Boldea şi preşedintele în funcţie, Dănuţ Miloş.
Zgomotul săbiilor ascuţite se aude şi în organizaţia PSD Lugoj. Vineri, 12 martie, de la ora 17, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”, va avea loc Conferinţa municipală de dare de seamă şi alegeri a PSD Lugoj. Bătălia pentru şefia organizaţiei se va da între primarul Francisc Boldea şi preşedintele în funcţie, Dănuţ Miloş.

„Am avut cele mai bune rezultate”

Aflat la conducerea PSD Lugoj din februarie 2005, Dănuţ Miloş se mândreşte cu obţinerea celor mai bune rezultate din istoria social-democraţilor lugojeni, obiectiv asumat la investirea în funcţie şi… îndeplinit. Sub preşedinţia lui Miloş, PSD a obţinut – în premieră – postul de primar al Lugojului, şase mandate de consilier municipal, precum şi un mandat de deputat în Parlamentul României. „Eu am luat organizaţia sfâşiată de lupte interne şi am căutat să o unesc. Mi-am făcut datoria şi am obţinut cele mai bune rezultate din istoria PSD Lugoj. E mulţumirea mea sufletească. Vreau să continui, pentru că eu am muncit pentru această organizaţie. Chiar dacă se fac presiuni, nu are de ce să-mi fie ruşine şi nu mă simt vinovat de nimic. Eu nu am de ce să plec capul şi să ies pe uşa din dos”, ne-a declarat Dănuţ Miloş.

„Vreau să ajut organizaţia”

Şefia organizaţiei este vizată şi de Francisc Boldea. Chiar dacă imediat după alegerile prezidenţiale din decembrie 2009 a declarat că nu va candida la preşedinţia PSD Lugoj, pentru că doreşte să facă administraţie, primarul Francisc Boldea a revenit asupra deciziei. „Îmi exprim dorinţa de a ajuta organizaţia PSD, pentru că şi organizaţia m-a ajutat să ajung primar”, a explicat Francisc Boldea decizia de a candid.

Comentarii

comentarii