Acasă Eveniment Doi marocani și un tunisian au făcut scandal în Complexul Studențesc din...

Doi marocani și un tunisian au făcut scandal în Complexul Studențesc din Timișoara

990
DISTRIBUIȚI

Azi-noapte, în jurul orei 03.40, doi tineri de 22 și 27 de ani din Maroc, s-au luat la bătaie cu un tânăr de 24 de ani din Tunisia. Aceștia au provocat scandal în fața unui imobil de pe str. Lascăr Catargiu nr. 2. Conflictul, izbucnit spontan, a necesitat intervenția și transportarea tinerilor la sediul Poliției Locale pentru identificare. Aceștia au admis că s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool. Acest lucru, însă nu i-a scutit de a primi amenda maximă prevăzută de lege, câte 1000 lei fiecare.

Polițiștii locali acționează permanent în zona Campusului Universitar pentru prevenirea și luarea măsurilor legale în astfel de cazuri. De obicei, se constată încălcări ale legislației referitoare la ordinea și liniștea publică, pe linie comercială și de mediu la societățile care funcționează aici, dar și pe linie rutieră, referitoare la oprire și staționare.

De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat în Complexul Studențesc un număr de 956 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe au fost acordate pentru fapte precum provocare de scandal, tulburarea liniștii publice, consum de alcool pe domeniul public, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare. Poliția Locală atrage atenția persoanelor care locuriesc în zonă, dar și celor care trec prin campus, să evite săvârșirea încălcarea normelor legale în vigoare pentru a evita sancționarea drastică, dar și implicarea în conflicte care pot oricând degenera în fapte mai grave.

Comentarii

comentarii