Acasă Eveniment Doinel Malcoci, şeful Sindicatului Poliţiştilor Timiş, dezbate memoriul trimis ministrului Radu Stroe

Doinel Malcoci, şeful Sindicatului Poliţiştilor Timiş, dezbate memoriul trimis ministrului Radu Stroe

449
DISTRIBUIȚI

malcociComisarul Doinel Malcoci, şeful Sindicatului Poliţiştilor Timiş, este invitat, marţi, 7 mai, la Tele Nova, de la ora 21.00, pentru a dezbate memoriul trimis ministrului de Interne, Radu Stroe, prin care trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte degradarea gravă a imagini polistului român.

Malcoci susţine că situaţia este atât de gravă încât cetăţenii se vor debarasa de poliţie, pentru a căuta soluţii alternative, de aceea este nevoie de luarea de măsuri concrete şi urgente pentru refacerea acestei imagini.

„Pentru faptul că respectăm şi iubim profesia de poliţist și, mai cu seamă, pentru că activitatea de poliţist este singura noastră sursă de venituri, avem dreptul de a vă aduce la cunoştinţă câteva aspecte concrete, care au dus şi duc la degradarea sistematică a imaginii Poliţiei Române în relaţia sa cu cetăţeanul. Suntem foarte aproape de momentul când cetăţenii, comunităţile se vor debarasa de instituţia Poliţiei Române şi de autoritatea ei, preferând soluţii alternative sau chiar liberul arbitru, atunci când siguranţa fiecăruia şi ordinea publică vor fi ameninţate”, susţine Malcoci.

Aurel Mihuţ, realizatorul emisiunii Radiografii Sociale, a spus că probleme ridicate de comisarul Malcoci vor fi dezbătute în direct cu telespectatorii, care pot suna să îşi spună opinia. Invitat va mai fi Teodor Raţiu, preşedintele Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din România (OADOR), cu sediul central în Timişoara.

Comentarii

comentarii