Acasă Actualitate Doliu în sportul din Timiș. Doi fotbaliști de marcă, tată și fiu,...

Doliu în sportul din Timiș. Doi fotbaliști de marcă, tată și fiu, morți de coronavirus

DISTRIBUIȚI

Fotbalul timișean este în doliu, după ce Emanuel Foale, un antrenor care a lansat mulți tineri, a fost răpus de COVID la doar 54 de ani. Ca o coincidență tragică, tatăl său, un alt om de fotbal extrem de apreciat, a murit din aceeași cauză, cu aproape un an în urmă.

“Asociația Sportivă Obilic Sânmartinu Sârbesc 1931 este alături de familia Foale, familie care trece printr-un moment cumplit, ieri dimineață stingându-se din viață Emanuel Foale. Dumnezeu să îl ierte! Cine dorește să îi fie alături pe ultimul drum, este așteptat miercuri începând cu ora 12:00 la capela centrală din cimitirul situat pe Calea Buziașului!” a transmis pe FB clubul unde activa antrenorul.

 În 1985, acesta a făcut parte din lotul lărgit de seniori al Politehnicii Timișoara, alături de fratele său mai mic, Angelo, antrenor secund fiind chiar tatăl lor. Fratele cel mare, Antonio (”Toni”), a fost antrenor principal, iar acum este secund la Politehnica.

În anii 80 Octavian Foale – tatăl –  a fost antrenorul echipei alb-violete şi a făcut închisoare în 1986, după o tentativă de blat la un meci cu FC Bihor.

Sursa: Realitatea de Timis

Comentarii

comentarii