Acasă Politica Dominic Fritz a primit un mesaj de susținere de la Horst Köhler,...

Dominic Fritz a primit un mesaj de susținere de la Horst Köhler, fost președinte al Germaniei. „Sunt profund convins că va fi un primar extraordinar”

DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz prezintă, pe pagina sa de Facebook, mesajul de susținere primit de la Horst Köhler, fost președinte al Germaniei, pentru care useristul a lucrat timp de șapte ani, ajungând să-i fie chiar șef de cabinet. Köhler, cel pe care îl descrie drept „un om exemplar”, i-ar fi transmis următoarele:

”Dominic Fritz a fost cel mai important membru al echipei mele în ultimii ani. A dovedit calități de lider cum rareori am văzut în peste 40 ani de administrație și politică: este un manager pragmatic care face față mai ales situațiilor complexe, este un vizionar european cu o înțelegere profundă a societății contemporane, este un diplomat desăvârșit care știe să reprezinte cu farmec și fermitate.

Dar în primul rând este un om cu un imens respect pentru oameni, indiferent de povestea lor. Mereu mi-a povestit foarte mult despre iubirea sa pentru orașul lui de suflet, Timișoara. Sunt profund convins că Dominic Fritz va fi un primar extraordinar. Ca european și ca fiu al unei mame născute la Brașov, sunt încurajat de exemplul lui. Această lume bulversată are nevoie de lideri politici ca el”.

Despre experiența din biroul fostului președinte german, într-o altă postare, din luna iulie, Fritz spunea: „Horst Köhler mi-a rămas cel mai important mentor, nu mă mai sperie rigurozitatea lui, pentru că am înțeles că e o formă de respect pentru potențialul despre care știe că există în fiecare om și în fiecare instituție. Nu putem să ne permitem să risipim nimic, nici bani, nici bunătatea noastră umană. Lumea e plină de oportunități și e nevoie să dăm totul, mereu, ca să le și realizăm”.

Comentarii

comentarii