Acasă Actualitate Dominic Fritz și-a luat consilier, specialitatea ”transparență”, fără diplomă!

Dominic Fritz și-a luat consilier, specialitatea ”transparență”, fără diplomă!

DISTRIBUIȚI
@Petru Cojocaru

Ultima mare strigare pe ”transparență” a simpaticului nostru primar, Dominic Fritz, (simpatic, la propriu, nu în sens peiorativ) este angajarea lui Bogdan Marta, ca și consilier personal, specialitatea ”comunicare”. Din păcate, transparența este o… ”pată de opacitate”, derivată din manipularea datelor, în felul următor: este adevărat că Bogdan Marta a urmat cursuri la UVT, dar nu și-a susținut niciodată examenul de licență. Ca urmare, niciodată, Bogdan Marta nu ar fi putut intra într-un concurs pentru obținerea unui post în Departamentul de Comunicare al Primăriei Timișoara, pentru că Legea Funcționarului Public, în acest sens, este foarte clară. Soluția rămasă a fost aceea de a-l angaja, pe ”transparența” construită, de fapt, de fostul vice-primar Adrian Orza, în perioada 2004 – 2008, prin implementarea programului de transmitere ÎN DIRECT a ședințelor Consiliului Local Timișoara, primul program de acest fel din România. Premierele Timișoarei, ca normă de istorie locală, vor cuprinde în relatările făcute de istorici, în cadrul textelor, această premieră națională, de la Timișoara.

Bogdan Marta devine un angajat al primăriei, plătit din bani publici, cu o biografie manipulată prin tehnica omisiunilor, or, credem că despre asta ar fi învățat și Beny (Marta) care i-a băgat în cap simpaticului Dominic Fritz că el este ”unicul creator al transparenței din administrația publică”. Două dintr-un foc: manipularea studiilor și manipularea realităților.

Nouă, ca observatori, ne pare cam… rău, mai ales că Fritz este ”Îngerul care ne-a eliberat de Robu”. Și asta nu e manipulare, e realitate.

Comentarii

comentarii