Acasă Actualitate Dosar penal pentru starul din Hobbit şi Arrows care a dansat dezbrăcat...

Dosar penal pentru starul din Hobbit şi Arrows care a dansat dezbrăcat la Sarmisegetuza

788
DISTRIBUIȚI

Actorul Manu Bennett, faimos pentru rolurile din Hobbit şi Arrows, s-a ales cu dosar penal în urma dansului în pielea goală de la Sarmizegetusa Regia. Jandarmii hunedoreni au sesizat procurorii despre fapta sa, care a fost încadrată la ultraj contra bunelor moravuri.

„Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Sarmizegetusa Regia au fost sesizaţi, miercuri 29 mai a.c., cu privire la faptul că un bărbat s-a dezbrăcat și a pătruns în interiorul Marelui Templu Circular. Jandarmii au întocmit acte de sesizare privind comiterea faptei de ultraj contra bunelor moravuri, fapta prevăzută de articolul 375 Cod Penal, documentele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

Săptămâna trecută, actorul cunoscut din serialele „Hobbitul”, “Arrows” și „Spartacus” a vizitat cetatea dacică, împreună cu un grup de prieteni. Ajuns în incinta sacră a Sarmizegetusei, Manu Bennett s-a dezbrăcat complet și a mers în templul circular unde a interpretat dansul tribal „Haka”. Asta, în condițiile în care, regulile de vizitare a monumentului UNESCO interzic astfel de manifestări.

Comentarii

comentarii