Acasă Eveniment Două tramvaie Bozankaya s-au ciocnit, la Timișoara

Două tramvaie Bozankaya s-au ciocnit, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un accident a avut loc între două tramvaie Bozankaya, în Timişoara, în apropierea unei biserici. Garniturile s-au ciocnit faţă-spate, în zona Pieţei Traian. Nimeni nu a fost rănit în urma impactului. 

Cele două tramvaie implicate în accident circulau pe liniile 1 şi 2 şi au intrat unul în celălalt în apropierea Bisericii Milenium din Timişoara.

În urma impactului nimeni nu a fost rănit, dar garniturile au suferit mici avarii.

Incidentul va fi anchetat de reprezentanţii Societăţii de Transport Public Timişoara.

„A fost un accident între două garnituri care circulau pe liniile 1 şi 2 care s-au ciocnit. Accidentul a avut loc pe sensul de circulaţie spre Piaţa Traian, în apropiere de biserica Millenium. Nimeni nu a fost rănit. STPT a deschis o anchetă internă pentru a stabili cauzele producerii accidentului”, au transmis reprezentanţii STPT.

Un astfel de tramvai, precum cele implicate în accidentul de la Timişoara, realizat de compania Bozankaya (Turcia) costă 11,58 milioane de lei, cu TVA inclus, are 30 de metri lungime şi o capacitate de 200 de călători, din care 48 de locuri pe scaune. 23 de astfel de tramvaie au fost comandate în cadrul unui proiect cu fonduri europene din 2019.

Comentarii

comentarii