Acasă Actualitate Dr. Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara, s-a întâlnit cu...

Dr. Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara, s-a întâlnit cu cetățenii din zona blocurilor ANL de pe strada Mureș

2059
DISTRIBUIȚI

După ce, zilele trecute, a luat la pas cartierele Giroc, Dacia, Plopi, Kuncz, Freidorf, Piața Unirii și Piața Victoriei, joi, 30 iulie, la ora 18.30, prof. univ. dr. Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara, s-a întâlnit cu cetățenii din zona blocurilor ANL de pe strada Mureș.

Cu acest prilej, profesorul a discutat cu oamenii și a vrut să afle problemele cu care se confruntă carterul. Dintre acestea amintim: pomii din proprietatea primăriei nu sunt îngrijiți și toaletați, parcările sunt puține, iar oamenii își lasă mașinile pe trotuar și unde apucă pe spațiul verde, curățenia lasă de dorit, pe strada Miloaia nu vine nimeni să facă curățenie, ci numai pe strada Mureș, multe mașini abandonate pe stradă.

De asemenea, oamenii spun că sunt nemulțumiți și de starea mijloacelor de transport în comun, cu care călătoresc în drum spre casă: sunt murdare.

Prof. Craina a declarat: ”Cetăţenii din zonă au văzut celelalte întâlniri pe care le-am făcut cu timișorenii în alte cartiere din oraș și mi-au scris pe facebook că mă așteaptă și în cartierul lor să discute despre problemele cu care ei se confruntă.

Le-am spus să aleagă o zi în care vor să venim. Am stabilit ca, joi, la ora 18.30, să ne întâlnim pe stradă, în zona blocurilor ANL, de la intersecția străzilor Miloaia cu Mureș.

Acesta este motivul pentru care ne aflăm azi aici. Noi avem în proiect să ne cunoaștem cu câți mai mulți timișoreni. Mergem unde suntem chemați, la ei în cartiere. În fiecare zi avem planificată cel puțin o zonă pe care să o vizităm în Timișoara.

Sâmbetele și duminicile mergem în piețe și în parcuri și vorbim cu cetățenii, bineînțeles păstrând distanța și respectând regulile, privind protecția împotriva coronavirusului.

Vrem să comunicăm cu câți mai mulți locuitori ai orașului, până la alegeri. Ne prezentăm ne spunem programul nostru și răspundem la întrebările pe care cetățenii le ridică și să le aflăm problemele cu care se confruntă și, dacă putem, le și rezolvăm, dacă nu, atunci când vom câștiga Primăria Timișoara”, a spus prof. Craina.

”L-am chemat pe domnul prof. Craina să discute cu noi și să afle problemele cu care cartierul se confruntă, fiindcă am văzut că vrea să candideze pentru a deveni primar”, a spus Laurențiu Petrovici, un localnic.

Comentarii

comentarii