Acasă Actualitate Dr. Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, apel disperat: ”Nu opriți gazul…!”

Dr. Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, apel disperat: ”Nu opriți gazul…!”

239
DISTRIBUIȚI

Medicul Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Clinic Județean Timișoara, a trimis un apel disperat către marile companii furnizoare de gaze naturale, marți 26 octombrie 2021, prin care le cere să nu oprească gazul.

Apelul se numește: ”Nu opriți gazul, marți 26 octombrie! Vă rugăm găsiți soluții pentru astăzi, pentru mâine…..!”.

”În atenția marilor companii producătoare și furnizoare de gaze naturale! În numele tuturor pacienților internați în spitalele din Timișoara, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea unor soluții care să asigure furnizarea agentului termic în spitalele din municipiul nostru.

În această perioadă de criză sanitară cauzată de COVID19, tăierea gazului în Timișoara va conduce la creșterea gradului de dramatism pe care îl înregistrăm deja. Spitalele sunt implicate în lupta cu acest virus ucigaș, eforturile noastre în salvarea vieților oamenilor sunt supraomenești.

Vă rugăm pe voi, marii producători și furnizori de gaze naturale, să faceți aceleași eforturi supraomenești pentru a contribui la salvarea vieții conaționalilor noștri din spitale. Fără o temperatură optimă în saloane, eforturile noastre vor fi în zadar, iar echilibrul precar pe care l-am asigurat prin dedicare și implicare va fi năruit.

Nu suntem în măsură să analizăm cine este vinovat de situația de la Colterm, nu avem căderea și nici pregătirea să găsim soluții pentru Colterm, însă vă cerem vouă, marii producători de gaze din România, să manifestați responsabilitate socială și să ne ajutați în lupta cu acest virus distrigutător și să ne furnizați combustibilul necesar pentru a avea căldură și apă caldă în saloanele pacienților. Nu opriți gazul, marți 26 octombrie! Vă rugăm găsiți soluții pentru astăzi, pentru mâine…..! ”, se arată în apelul medicului Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Clinic Județean Timișoara, marți 26 octombrie 2021.

Comentarii

comentarii