Acasă Actualitate Dr. Virgil Musta: ”Sunteți incredibili… am avut un nod în gât și...

Dr. Virgil Musta: ”Sunteți incredibili… am avut un nod în gât și câteva lacrimi..!”

2415
DISTRIBUIȚI

Medicul Virgil Musta este impresionat până la lacrimi de sacrificiul timișorenilor făcut în această pandemie de COVID19. El amintește că, tocmai de aceea s-au obținut rezultate bune până acum în lupta cu coronavirusul, fiindcă a fost o comunicare foarte bună între medici și cetățeni și timișorenii au respectat recomandărilor lui și ale celorlalți specialiști.

”Lacrimile de bucurie și emoție sau datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie. Citind comentariile, am tot mai mult credința că până acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi”, spune dr. Musta.

În continuare redăm mesajul medicului Virgil Musta, eroul de la Spitalul Victor Babeș Timișoara.

”M-am oprit să vă scriu din nou, nu puteam altfel. Am citit cu nesaț mulțimea de comentarii ale voastre la postarea mea de ieri prin care vă rugam să spuneți cum vedeți voi în plan personal viața de după 15 mai.

Sunteți incredibili… am avut un nod în gât și câteva lacrimi, care nici nu știu dacă au fost de bucurie sau de tristețe, pentru că am simțit și eu suferința și sacrificiul prin care ați trecut pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi.

Ați ținut cont și de multe dintre recomandările mele, vă mulțumesc mult pentru asta și vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că și eu cred că niciun sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți.

Lacrimile de bucurie și emoție sau datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie.

Citind comentariile, am tot mai mult credința că până acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi.

Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări.

Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!

Printre postări, am găsit multe idei, sugestii și recomandări interesante și utile, pe care le voi folosi sau voi încerca să le transmit factorilor responsabili care le pot pune în aplicare.

Voi reveni să discutăm și alte teme de actualitate, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt convins ca înțelepciunea și încrederea ne vor călăuzi pașii.

Vă mulțumesc mult. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul dr. Virgil Musta.

Comentarii

comentarii