Acasă Actualitate Drăgănescu îl acuză pe Fritz că se luptă cu clanuri imobiliare imaginare

Drăgănescu îl acuză pe Fritz că se luptă cu clanuri imobiliare imaginare

DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz se luptă cu stihiile trecutului, lansând lupte cu clanuri imaginare pentru a-și face imagine de ”recuperator” de terenuri pentru municipalitate, acuză Ovidiu Drăgănescu, subprefect de Timiș. Acuzațiile vin după ce, triumfalist, primarul orașului anunța cu mare fericire că ar fi recuperat de la două clanuri imobiliare o stradă pietonală care lega bulevardul CD Loga de Parcul Copiilor.

E o prezentare falsă, acuză Drăgănescu, strada respectivă a fost închisă încă din anii 50. A făcut-o Miliția, care deținea imobilul respectiv, în niciun caz clanurile imaginare din lupta epică pe care Fritz o duce cu cei care fură terenurile primăriei. Ce clanuri existau în 1950 se întreabă Drăgănescu?

”O prezentare falsă ce trebuie lămurită pentru cei care nu cunosc Timișoara!

Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz! Nu pot accepta campanie electorală bazată pe neadevăruri! Încă din anii 1950 exista actuala configurație a acestei străzi (Cezar) ce figurează doar pe hârtie! Strada a fost modificată prin anii ’50 de către Miliția Județului Timiș. Sediul Miliției era chiar în clădirea de pe Loga nr 38, cea cu gardul în discuție. Ce clanuri erau pe-atunci?”, se întreabă subprefectul de Timiș.

Ovidiu Drăgănescu îi face și o recomandare primarului.

”Dacă tot reveniți la starea inițială, demolați și cealaltă construcție ilegală făcută la repezeală și în dispreț de Internele de atunci”, încheie Drăgănescu.

Comentarii

comentarii