Acasă Actualitate Echipa de profesioniști condusă de Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu...

Echipa de profesioniști condusă de Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, demarează în forță!

DISTRIBUIȚI

Echipa câștigătoare de profesioniști condusă de Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, demarează în forță!

Trifan a spus a cooptat în echipă  persoane dedicate, capabile și care vin cu un plus uriaș din domeniile în care lucrează (medicină, învățământ, agricultură, domeniul privat).

“De la ședință la ședință, descoperim în omul simplu Nicolae Trifan, un lider care susține părerile expuse de noi și ne ajută de fiecare dată cu argumente pro și contra în deciziile noastre.

Scopul principal în proiectele propuse de noi este uniunea și bunăstarea celor 3 sate!”, este mesajul consilierilor lui Trifan.

Nicolae Trifan a explicat că el este considerat un om simplu și un lider în localitate, prin tot ceea ce a reușit să înfăptuiască în mediul privat, iar acum are o echipă puternică de profesioniști în lista de consilieri: profesori, doctori, ingineri, agricultori etc.

“Oamenii mă consideră un lider, dar și un om simplu, fiindcă ei cred în mine și în ceea ce am reușit eu să fac până la vârsta de 54 de ani”, a spus Trifan.

Locuitorii comunei și-au dat seama că e timpul să fie uniți și să pună toți umărul la modernizarea și dezvoltarea comunei, să facă un efort comun de a fi solidari în proiecte.

Mesajul lor este că PNL și Nicolae Trifan unesc Sânmihaiu Român cu cele trei sate: Sânmihaiu  Român, Sânmihaiu German și Utvin.

Trifan a adăugat:

“Localitatea este condusă de 25 de ani de un singur om și un singur partid, de PSD. Oamenii au înțeles că e nevoie de o schimbare și asta o poate face numai Nicolae Trifan cu echipa sa de profesioniști”.

Sânmihaiu are o poziție strategică, dat fiind că în apropiere se află canalul Bega și cele două centuri pentru circulație auto. Deci există o infrastructură foarte necesară transporturilor, comunicării.

Nicolae Trifan a explicat:

“Zona industrială pe care o vom construi când voi ajunge primar va fi aproape de aceste artere de comunicații și transport, iar investitorii asta caută.

Comuna Sânmihaiu duce lipsa unei zone industriale micro și macro, adică pentru micii și pentru mari investitori, iar PNL-ul și Nicolae Trifan au în obiectiv să construiască acest obiectiv extrem de necesară pentru localitate și care va dezvolta foarte mult comuna.

Atunci și fondurile vor fi mari la bugetul local, care este foarte slab, undeva la 2 milioane € de 25 de ani”.

Nicolae Trifan a transmis următorul mesaj către cetățeni:

“Mesajul meu către alegătorii din comuna Sânmihaiu este de unitate. Toate cele trei localități trebuie să fie unite pe un obiectiv comun: dezvoltarea și bunăstarea comunei și a oamenilor.

În unitate se poate ajunge la prosperitate și succes. Spun asta fiindcă mereu s-a căutat ca cei din Sânmihaiu Român doreau să aibă primar din Sânmihaiu Român, cei din Sânmihaiu German să aibă primar din Sânmihaiu German, iar cei din Utvin să aibă primar din Utvin.

Cel mai util este ca cetățenii din toate cele trei sate să susțină un singur primar cu viziune, cu o echipă de consilieri puternici și profesioniști
Acel primar este Trifan Nicolae care unește toate cele trei sate!”, este mesajul lui Trifan către alegători.

Comentarii

comentarii