Acasă Actualitate EcoHora – cei mai îndrăgiți artiști din Banat îi invită pe timișeni...

EcoHora – cei mai îndrăgiți artiști din Banat îi invită pe timișeni la o acțiune de ecologizare la Dumbrăvița

703
DISTRIBUIȚI

Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici, Georgiana Necșa, Ciprian Pop, Mariana Borțun Popescu, Adrian Scorobete, Raluca și Adrian Stanca, Brândușa și Nicolae Stănescu, și Felicia Stoian – îndrăgiți artiști din Banat își dedică energia și entuziasmul și cheamă voluntari alături de ei, în proiectul ecologic EcoHora.

Acțiunea a fost programată inițial în urmă cu 2 săptămâni, dar amânat din cauza condițiilor meteorologice.

”Mă bucur că, de această dată, vremea nu ne mai pune piedici, iar Ecohora noastră, în și pentru natură, se poate derula în sfârșit. Mă bucur de asemenea de entuziasmul colegilor mei și sper să avem alături cât mai mulți voluntari.

Și asta deoarece vocatia culturală si preocuparea naturală pentru curățenie definesc și astăzi spiritul Banatului și este important să mobilizăm aceste energii”, a declarat Liliana Laichici, managerul Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Timiș.

Evenimentul, născut din dorința firească de a proteja și de a respecta mediul, va avea loc sâmbătă, 1 august 2020, de la ora 9.30, în zona localității Dumbrăvița.

Alături de vedetele folclorului bănățean, se vor mai prinde în EcoHoră profesori de la Școala de Artă, dansatori de la Ansamblul Profesionist Banatul, precum și angajați ai Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Lor li se vor alătura colegi de la Consiliul Județean Timiș, însoțiți de președintele Călin Dobra.

EcoHora este un proiect-pilot pentru viitoare campanii civice, educative și culturale în care personalități artistice autentice din județul Timiș aleg să se implice.

Locul de întâlnire pentru acțiunea organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș este Dumbrăvița, strada Conac nr. 51. Organizatorii pun la dispoziție mănuși de unică folosință și saci menajeri.

Comentarii

comentarii