Acasă Cultura Evenimente la Gaudeamus

Evenimente la Gaudeamus

DISTRIBUIȚI

Un târg de carte, la fel ca orice alt fel de târg, nu este static. Implică mişcare, activitate, vânzoleala vizitatorilor dublată de cea a expozanţilor care se străduie ca totul să fie pe placul şi la-ndemâna tuturor. La fel e şi la târgul Gaudeamus – carte de învăţătură, care,în plus, a pregătit vizitatorilor săi numeroase surprize. Vineri, 15 mai, între orele 12-13 va avea loc lansarea albumului „Momente UNESCO în România”, scos de editura Proema, care continuă seria albumelor de excepţie scoase de această editură, adevărate lucrări monument, premiere la noi în ţară, cum sunt “Biserici de lemn din Maramureş” sau “Săpânţa”. Ziua se continuă, începând de la ora 14 şi până la ora 18, cu finala zonală a Concursului Naţional de Lectură “Mircea Nedelciu”, adică “Lectura…la doi paşi!”, în organizarea Radio Timişoara.
La concurs vor participa elevi de liceu din clasele terminale, premiile oferite de organizatori vor consta din diverse sume destinate achiziţionării de cărţi de la târg.
De asemenea, toţi vizitatorii, care cumpără cel puţin două cărţi şi completează corect buletinul primit la intrare, se pot înscrie la tombola al cărei premiu este un notebook Acer oferit de partenerul IT al Târgurilor Gaudeamus, magazinultau.ro.
Nu uitaţi că puteţi dona cărţi la “Coşul Târgului”, cărţile astfel strânse urmând să fie date, împreună cu cele donate de expozanţi, viitoarei biblioteci rurale Dudeştii Noi, jud. Timiş.

Comentarii

comentarii