Acasă Eveniment Explozie într-o locuinţă din Timişoara. 4 copii şi doi adulţi, la spital

Explozie într-o locuinţă din Timişoara. 4 copii şi doi adulţi, la spital

DISTRIBUIȚI

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, sâmbătă, într-o locuinţă din Timişoara, iar 3 adulţi şi 4 copii au reuşit să se salveze din locuinţă. 4 copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital, cu răni minore. Nu există informaţii cu privire la persoane surprinse de dărâmături. 

Imobilul unde a avut loc deflagraţia a fost afectat pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

”Astăzi, 10.02.2024, la ora 14:21, am fost solicitaţi să fim intervenim in urma unei explozii produse la o locuinţă, neurmată de incendiu, pe strada Dimineţii din Timişoara. De urgenţa s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. La faţa locului sunt alocate două ambulanţe SAJ”, a transmis, sâmbătă, ISU Timiş.

”3 adulţi şi 4 copii au reuşit să se salveze din locuinţă. O persoană de sex feminin este evaluată medical, suferind atac de panică”, a mai transmis sursa citată.

ISU Timiş a anunţat că 4 copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital.

În urma verificărilor, pompierii au stabilit că explozia s-a produs din cauza acumulării de gaze la nivelul centralei. Aceasta nu era racordată la reţeaua de gaze a oraşului, ci la o butelie proprie, depozitată în afara casei.

Comentarii

comentarii