Acasă Cultura Fabrica de nori prezintă “Nori încondeiaţi”

Fabrica de nori prezintă “Nori încondeiaţi”

DISTRIBUIȚI

“Fabrica de nori îţi fabrică visele… pentru nori, realitatea e frumoasă şi visele se materializează… Fabrica de nori încurajează pe cei cu capul în nori… pentru ei timpul nu există… norii cred în artă… de aceea ei se lasă fabricaţi de cei care ştiu să viseze… Atemporal de timpul lor, reuşesc să fuzioneze între a fi creatori şi muze”. Astfel este descris proiectul celor de la Cloud Factory – Fabrica de nori. Din dorinţa de a promova arta handmade, dar şi din iubirea faţă de artă şi frumos, în colaborare cu Papillon Cafe şi Fundaţia Rubin, fetele de la Fabrica de nori invită sâmbătă, 11 aprilie, şi duminică, 12 aprilie, la un eveniment handmade – Nori încondeiaţi – pe strada V. Goldiş (cea cu Papillon), între orele 12-19, cu expoziţii de obiecte handmade, workshop-uri şi ceai ecologic.
Evenimentul dă ocazia timişorenilor să participe activ la creaţiile şi tehniciile de expresie handmade: mărgele din hârtie pictate, cercei fistichii, genţi, haine îndrăzneţe şi cutii colorate, în cadrul unui workshop – “Nu fi pungaş”, unde participanţii vor putea să îşi exprime liber creativitatea.
Fiind una din iniţiativele eco-friendly ale artiştilor din Cloud Factory, care recuperează materiale vechi şi le integrează în operele lor pentru o nouă utilitate, “Nu fi pungaş” ne cheamă la o sesiune de pictură a propiilor plase de cumpărături din pânză, asta ca să renunţăm la cele de plastic.
Tot pentru cele două zile, organizatorii ne mai propun şi un worshop de jonglerii cu Serious Road Trip România, plus o expoziţie de obicte semnate de artiştii participanţi la eveniment.

Comentarii

comentarii