Acasă alegeri locale 2012 Falcă şi-a depus candidatura la primăria Aradului

Falcă şi-a depus candidatura la primăria Aradului

650
DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi-a depus, sâmbătă, candidatura la un nou mandat din partea Mişcării Creştin Liberale (PDL plus PER), el afirmând că în al treilea mandat va avea ca prioritate înfrumuseţarea oraşului şi proiectele de agrement pentru că "infrastructura mare a fost făcută". 

Falcă a fost însoţit la Biroul Electoral Municipal de către candidaţii aflaţi pe lista de consilieri a Mişcării Creştin Liberale (MCL), însă socrul său, Gheorghe Seculici, care este preşedintele PDL Arad, a lipsit de la eveniment. După depunerea candidaturii sale şi a listei de consilieri, Falcă a declarat că, în cei opt ani de mandat, "municipiul Arad a ajuns în faţă" şi că "infrastructura mare a fost făcută", prioritatea unui nou mandat fiind proiectele de înfrumuseţare a oraşului şi de agrement. "Ca infrastructură, mai avem câteva zeci de străzi pentru modernizare şi două pasaje din municipiu, apoi trecem la lucruri frumoase, spaţii verzi, locuri de agrement, piste de biciclete. Chiar din această toamnă începem construirea unui stadion nou pe amplasamentul actual al stadionului UTA", a spus Falcă.

Până sâmbătă, la BEM Arad a mai fost depusă o candidatură pentru funcţia de primar, cea a viceprimarului actual Levente Bognar, de la UDMR. Pentru Consiliul Local Arad, la BEM au fost înregistrate până în prezent candidaturile UDMR, MCL, Partidului Totul pentru Ţară şi Uniunii Populare Social Creştine.
La Biroul Electoral Judeţean, până sâmbătă a fost înregistrată doar o candidatură pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, a deputatului Peter Farago (UDMR). Pentru consilieri judeţeni, au depus liste UDMR, Partidul Totul pentru Ţară şi Uniunea Populară Social Creştină.
În judeţ nu a fost înregistrată până în prezent nicio contestaţie ori sesizare scrisă la BEM sau BEJ.
Falcă este finul de căsătorie al preşedintelui Traian Băsescu. El este căsătorit cu Ela, fiica lui Gheorghe Seculici, preşedintele PDL Arad şi fost vicepremier.
 

Comentarii

comentarii