Acas─â Sport Fetele de la Ripensia, sabotate de la Cluj?

Fetele de la Ripensia, sabotate de la Cluj?

498
DISTRIBUIȚI

Circ f─âr─â bani ├«n fotbalul feminin rom├ónesc…
Forma┼úia de fotbal feminin Ripensia Timi┼čoara este la un pas s─â devin─â campioana Rom├óniei, dar adversarele au sabotat ultimele dou─â partide ale elevelor antrenate de Octavian Popescu. B─ân─â┼úencele trebuiau s─â joace, s├ómb─ât─â, la Oradea, cu forma┼úia local─â Motorul. Gazdele au refuzat s─â se prezinte la joc. Exact acela┼či lucru s-a ├«nt├ómplat cu o etap─â ├«nainte, c├ónd, miercurea trecut─â, la Re┼či┼úa, gazdele nu au intrat pe teren. Totul pare s─â fie o mare ┼čmecherie pornit─â de la Cluj…

“Este normal s─â te g├ónde┼čti c─â este ceva dubios”

├Än ultima etap─â ├«n care au jucat, fotbalistele din Timi┼čoara au spulberat, acas─â, cu 11-0, echipa Smart Bucure┼čti.
Probabil ultimele dou─â adversare au preferat s─â piard─â doar cu 3-0. Povestea este ├«ns─â mult mai complicat─â. Clujana Cluj, campioana ultimelor edi┼úii ale Campionatului Na┼úional de Fotbal Feminin c├ó┼čtig─â campionatul la golavreaj dac─â ob┼úine un egal ├«n ├«nt├ólnirea direct─â cu timi┼čorencele.
“Nu mi se pare ceva corect.
Dac─â dou─â dintre forma┼úiile adverse nu s-au prezentat la joc, este normal s─â te g├ónde┼čti c─â este ceva dubios.
Nu e totuna să învingi la masa verde cu 3-0 sau să faci scor.
Noi at├óta ┼čtim, trebuie s─â batem Clujul pentru a nu depinde de golaveraj ┼či de alte rezultate”, spune Claudia Buz─â, una dintre cele mai ├«n form─â fotbaliste de la Ripensia.
Derby-ul campionatului de fotbal feminin va avea loc miercuri, pe stadionul Electrica din Timi┼čoara.
O victorie la limită îi este suficentă Ripensiei în disputa cu Clujana Cluj pentru a deveni campioana României.
“Cred c─â este m├óna celor de la Cluj, deoarece au speran┼úa c─â dac─â vor face egal aici, vor lua titlul la golaveraj.
Oricum, este ru┼činos ce se ├«nt├ómpl─â”, a spus ┼či Mihaela N─âftic─â, organizatorul de competi┼úii de la Ripensia Timi┼čoara.

Comentarii

comentarii