Acasă Actualitate Femeia care și-a pierdut mama din cauza arestării medicului Marian Gaşpar solicită...

Femeia care și-a pierdut mama din cauza arestării medicului Marian Gaşpar solicită eliberarea acestuia: ”Lăsați-l pe dl. profesor să-i salveze pe alții!”

DISTRIBUIȚI

Un caz dramatic aduce, din nou în discuție, felul în care este gestionat cazul medicului Marian Gaşpar, şeful Secţiei Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara. Gașpar a fost reținut în data de 27 septembrie, în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de procurorii DGA că ar fi cerut sume între 100 şi 2.000 de euro pentru a-şi desfăşura atribuţiile de serviciu.

Drama a avut loc chiar în ziua în care medicul a fost reținut. Una dintre pacientele sale a intrat în stop cardio respirator și a decedat când a aflat că nu va mai fi operată.

Fiica acesteia a lansat următoare petiție on-line:

Va implor in numele mamei mele care nu a mai apucat sa fie salvată de dl.p rofesor GAȘPAR MARIAN sa solicităm eliberarea d-lui profesor Gașpar Marian să-i salveze macar pe ceilalți pacienți.

Sunt o fata care tocmai și-a pierdut mama care a sperat într-o șansă la viață până domnul profesor Gașpar Marian sa fie arestat. Mama mea urma sa fie operata de dl Gașpar Marian in data de 27 septembrie când totul s-a năruit și din păcate ea nu a mai fost operată domnul profesor Gașpar Marian fiind reținut în acea zi. Mama odată ce a aflat că dl profesor Gașpar Marian nu o operează a intrat în stop cardio respirator. Acest lucru s-ar mușamalizat de către cei care erau să-l aresteze pe dl profesor. Am urlat și le-am zis că în timp ce ei caută disperați să-l rețină pe domnul profesor mama a decedat și alții pe lângă ea.

Va implor in memoria mamei mele MILICI MIOARA cereti eliberarea d-lui profesor Gașpar Marian care nu doar nouă dar și altor pacienți din salon cu mami nu ne-a acceptat plicul deși noi am insistat.

Mai vreau sa va spun că eu cu urechile mele am auzit un aparținător căruia dl profesor cu toată sinceritatea i-a zis că din păcate e târziu pentru tatăl lui ,cum l-a amenințat pe domnul profesor Gașpar spunandu-i că i-o face pentru așa zisul refuz.

Oameni buni,dl profesor chiar nu a condiționat și nu a cerut la nimeni nimic .Noi toți în salon estimam sume și mergeam să-i dăm d-lui profesor Gașpar și dumnealui pe mine și încă 3 ne-a certat rău și s-a simțit tare jignit că am intenționat să-l mituim .

Da, NU A VRUT SA IA PLICUL!!!!

IMI CER IERTARE DOMNULE PROFESOR GAȘPAR MARIAN IN NUMELE MAMEI MELE PE CARE N-ATI APUCAT SA O SALVATI!

Va implor draga justiție, lasati-l pe dl profesor Gașpar Marian să-i salveze pe alții!

Amin.”

Comentarii

comentarii