Acasă Sport Fiu de primar umileşte UTA!

Fiu de primar umileşte UTA!

DISTRIBUIȚI

Doi juniori care evoluează în Liga III-a  au reuşit să ţină în şah Bătrâna Domană. Meicul amical UTA – Viitorul Sânandrei, disputat ieri, la Arad, şi încheiat la egalitate: 2-2, a demonstrat că între diviziile B şi C din România nu există mare diferenţă. Ionaş (18 ani) şi Demea (14 ani), jucători la Sânandrei le-au dat o lecţie de modestie mult mai valoroşilor Drida, Paşcovici sau Mitu. Alexandru Demea, fotbalistul care nu a împlinit încă 15 ani, este chiar fiul primarului din Sânandrei. Surse din cadrul echipei susţin că băiatul edilului ar fi de mare perspectivă şi în niciun caz nu s-ar pune problema unei vorbe bune şoptite antrenorului Mircea Aslău.  Elevii săi au condus până în ultmul minut, la Arad, dar au fost egalaţi, de UTA, printr-o lovitură de la 11 metri.
Penalty-ul a fost dictat de arbitru în prelungiri.
Sânandrei se află la 5 puncte de promovare în a doua ligă, în timp ce UTA se află tot la 5 puncte, dar de retrogradare în Liga III-a.
Totuşi, dacă nu se întâmplă vreo minune, ambele echipe au şanse mici ca, la sfârşitul campionatului, să facă vreo schimbare de divizii.

Comentarii

comentarii